Cheque voor Johan Cruyff Foundation

Cheque voor Johan Cruyff Foundation

jcf2Legends22 doneert, samen met haar retailers, voor ieder verkocht kledingstuk dat wordt verkocht een vast bedrag aan de Johan Cruyff Foundation. Afgelopen zomer heeft Legends22 haar eerste collectie gelanceerd, en hiermee een wereldbedrag binnengehaald van €1.877! Bedankt Legends22-fans!

De cheque overhandiging viel samen met de open-dag van de Johan Cruyff Foundation. Het thema van deze dag was “Vind wat je leuk vindt.” Op deze dag waren zo’n 1000 kinderen present, die deel mochten nemen aan sporten als rolstoelbasketbal, handboogschieten, flag football, klimmen, tennis en schermen. Daarnaast waren er vele ambassadeurs aanwezig die ieder hun bijdrage leveren aan het succes van deze dag.

Wij hopen van harte dat er in de toekomst nog veel meer Cruyff Courts mogen worden aangelegd en dat wij hier samen met onze retailers en fans een beetje aan mogen bijdragen.

 

 

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.