boys will be legends

Over ons
LEGENDS22 is in 2016 ontstaan uit het idee dat iedere jongen het in zich heeft om een legende te worden. De legendarische mannen waar ze als kind zo naar op kijken waren ten slotte ook ooit jongens met grote dromen. Grootheden als bokser Muhammad Ali, genie Albert Einstein en onze eigen legendarische F1 coureur Max Verstappen hebben in hun leven grenzen verlegd zoals geen ander. LEGENDS22 gelooft dat iedere jongen kan bereiken wat hij wil.

Dit stoere kinderkledingmerk is in Nederland ontwikkeld met als doel jongens te inspireren om groots te dromen. Elk jaar brengen wij een voorjaar/zomer en najaar/wintercollectie uit. Collecties vol met items die niet alleen super tof zijn, maar ook nog eens mega comfortabel. Onze kleding wordt gemaakt voor jongens met maat 92 t/m 164. De prints zijn on-trend, pasvormen zitten altijd perfect en de materialen voelen heerlijk. Passend bij de lifestyle van een jongen: gemaakt om in te kunnen bewegen maar ook relaxen.

Met zijn hele toekomst nog open en wereld aan zijn voeten kan een jongen alles doen waar hij van droomt. Voor nu is het misschien nog een raadsel, maar wat hij ook gaat doen – het wordt legendarisch.

Wist je dat het cijfer ‘22’ in de naam LEGENDS22 staat voor een geluksgetal? Als je er een beetje in gelooft, kan het getal ‘22’ jou ook geluk brengen om van je allergrootste dromen de werkelijkheid te maken.

Meet my sister: lovestation22

Wist jij dat Legends22 en Lovestation22 broer en zus zijn? Onze collecties zijn op elkaar afgestemd om te kunnen matchen met je zus(je), zo passen jullie super leuk bij elkaar in dezelfde kleuren maar toch allebei op jullie eigen manier!