Nieuws

STEUN IN 2018 VOOR HET WERELD NATUUR FONDS 

2018 hebben we besloten om het WNF weer te gaan steunen. Zij zijn toch de grootste als het gaat om natuurbehoud, en ze doen gewoon fantastische dingen. En omdat ze zo groot zijn, hebben zo ook echt impact. En daar gaat het uiteindelijk om.

We hebben het project ”Wereld Natuur in Nederland” als eerste uitgezocht. Dus daar gaan we met z’n allen voor sparen in de zomer van 2018. Lekker Nederlands! Hieronder de Hangtag die je aan onze kleding vindt, waarmee we aangeven dat we het WNF steunen.

Hangtag LS22 LGNDS front Hangtag LS22 & LGNDS back

STEUN IN 2017 VOOR DE NO WILDLIFE CRIME STICHTING

Voor 2017 hebben we samen met onze klanten een nieuw goed doel uitgezocht om te steunen – en dat is de No Wildlife Crime stichting van Freek Vonk geworden. Alle kids kennen deze super enthousiaste bioloog, en hij is hard op weg om zelf een legende te worden (in ieder geval in Nederland ☺)

Meer nieuws over de donatie die we gaan doen volgt, en in de herfstvakantie gaan we leuke weggeefacties doen hieromtrent via onze Facebook pagina.

 

Stichting No Wildlife Crime

OVERHANDIGING CHEQUE JOHAN CRUYFF FOUNDATION

jcf2Legends22 doneert, samen met haar retailers, voor ieder verkocht kledingstuk dat wordt verkocht een vast bedrag aan de Johan Cruyff Foundation. Zomer 2016 heeft Legends22 haar eerste collectie gelanceerd, en hiermee een wereldbedrag binnengehaald van €1.877. Bedankt Legends22-fans!

De cheque overhandiging viel samen met de open-dag van de Johan Cruyff Foundation. Het thema van deze dag was “Vind wat je leuk vindt.” Op deze dag waren zo’n 1000 kinderen present, die deel mochten nemen aan sporten als rolstoelbasketbal, handboogschieten, flag football, klimmen, tennis en schermen. Daarnaast waren er vele ambassadeurs aanwezig die ieder hun bijdrage leveren aan het succes van deze dag.

Wij hopen van harte dat er in de toekomst nog veel meer Cruyff Courts mogen worden aangelegd en dat wij hier samen met onze retailers en fans een beetje aan mogen bijdragen.

Meer nieuws lezen? Ga naar Zazi-Brands news.

 

Laat een reactie achter

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.