LEGENDS22

Legends22 is begonnen in de zomer van 2016, en een puur Nederlands merk voor jongens!

De naam komt voort uit de gedachte dat er een heleboel legendarische mannen zijn die ooit jongens met dromen waren. Niemand kon vermoeden dat zij legendes zouden worden. Een groot aantal van deze legendes vind je op de achterkant van de kaartjes aan de kleding.

Wij denken dat in iedere jongen een potentiële legende schuilt, die op het juiste moment onder de juiste omstandigheden tevoorschijn komt. Déze jongens willen wij blij maken met onze kleding.

En de 22 achter Legends? Dat is een geluksgetal. En een beetje geluk heb je ook nodig in dit leven. Zeker als je van plan bent om zelf een legende te gaan worden!

Wist je trouwens dat Legends22 onderdeel is van Zazi-Brands? Daar vind je nog meer coole merken voor kids.
Al deze merken worden binnen Zazi Brands bedacht, ontworpen en ontwikkeld. Zazi is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1993 ervaring heeft in de kinderkleding.  We werken met een hecht team, doen al onze productie met eigen fabrieken in India, waar we ook een eigen kantoor hebben. Hierdoor houden we ook goed toezicht op de werkomstandigheden in India. Zo zorgen we ervoor dat onze producten een goede kwaliteit hebben.

Wil je hier meer over weten? Lees dan dit artikel

slider site 02 1300 x 620

Laat een reactie achter

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.